L'última novetat de Mercadona per passar la Setmana Santa en quarantena

Un assortiment ideal per als amants de la xocolata

Ròtul Mercadona en arxiu
Mercadona vol fer-nos la quarantena més amena amb aquestes novetats | Mercadona

Estem passant per una situació difícil en què totes les bones notícies són molt ben rebudes. Per això, avui us portem una notícia genial per als amants de la xocolata i de la Pasqua.

I és que Mercadonano para i, a més d'estar esforçant-se per oferir-nos tot el que necessitem, ha tret una novetat que aconseguirà conquerir-. I, encara que sabem que molts de vosaltres esteu portant una dieta saludable aquests dies, no passa res per donar-se un caprici de tant en tant.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Deixa que la Pasqua entri casa teva, ja que amb els nous productes de Mercadona serà possible. Es tracta de les simpàtiques figures de xocolata a què estem acostumats, però aquest any estem segurs que les rebrem d'una manera molt més especial. Es pot trobar un ampli assortiment, genial per als més petits de la casa, però també per als adults. Us fem un repàs!

 

1. Caixa de xocolatines

La caixa més divertida i amb més sabor, on trobaràs moltes varietats de xocolatines.

2. Conills de xocolata de Pasqua

Tots coneixem els protagonistes de la Pasqua: els conills de xocolata. Aquests estan ficats en una caixa molt bonica i, a més, estan elaborats amb colorants naturals i sense gluten.

3. Pilotes de Pasqua

Aquesta figura amb forma de pilota de futbol és una de les nostres preferides, ideal per als més futbolers. 300 grams de xocolata amb llet (sense gluten) que no se li resistiran a ningú.

4. Ous de Pasqua

Altres grans protagonistes de la Pasqua són els ous. Mercadona ens porta aquest clàssic en dos formats ideals per als més petits de la casa. Els ous amb sorpresa en el seu interior dels personatges de LOL, i els ous amb els personatges de la Patrulla Canina. Sense gluten.

5. Figures de conillets i pollets de xocolata

Sens dubte, els més adorables de l'assortiment. Es tracta d'un pollastre i un conill de xocolata que vénen en la mateixa caixa. Sense gluten. Et farà pena menjar-los!

6. Broquetes de Pasqua

Per als que no siguin molt fanàtics de la xocolata, aquesta és l'alternativa perfecta. Aquesta broqueta de llaminadura té diferents formes de conills i pollets.

7. Bosses de xocolates

Es tracta d'unes figuretes de xocolates embolicades en colors brillants. És, per tant, un assortiment essencial per a tots els amants de la xocolata.

8. Ous de Xocolata amb Disquets de Colors

Un dels productes de Pasqua que més èxit té a Mercadona, ja que vénen presentats en una ouera molt bonica. A més, aquests ous contenen discs de colors que fan que el teu paladar gaudeixi amb el seu sabor. Sense gluten. Un dels nostres preferits!

9. Ous Mini Choc

Ous de xocolata farcits de llet i amb trossos d'avellana. Se'ns fa la boca aigua!

10. Piruletes de Pasqua de xocolata amb llet

Aquestes piruletes de xocolata estan decorades amb les formes clàssiques de Pasqua: conill, ous i pollets. Sense gluten.

Amb tota aquesta varietat, la quarantena no serà excusa per no celebrar la Pasqua, encara que sigui a casa. Estem segurs que, tant als més petits com als adults, els farà il·lusió jugar a trobar els ous de xocolata o utilitzar-los per decorar un pastís.


Comentaris

envia el comentari