El detall del confinament d'Omar Montes que ha centrat totes les mirades

El cantant afronta la quarantena del coronavirus d'una manera molt divertida

Omar Montes en un dels seus videoclips
Omar Montes mostra als seus fans la seva nova companya de quarantena | Instagram

Omar Montes sempre dóna molt a parlar en les seves publicacions, que no deixen indiferent a ningú pels seus estilismes estrafolaris o bé per les seves sortides de to. Ara bé, la seva última publicació supera en excentricitat qualsevol de les anteriors, ja que el cantant i ex de Chabelita ha decidit mostrar com està passant la seva quarantena pel coronavirus, i ho ha fet publicant una imatge a Instagram en la qual apareix amb la seva ‘nova parella’, una mascota.

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Però no una mascota qualsevol, sinó que es tracta d’un ós formiguer al qual ha anomenat Ricky i a qui ha declarat el seu amor: «T’estimo Ricky, amb el meu ós formiguer passo jo la quarantena», expressava Omar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te amo ricky con mi oso hormiguero paso yo la cuarentena #lovericky #osohormiguerobrrr

Una publicación compartida de  OMAR MONTES (@omarmontesofficial) el

Un mal truc de Photoshop

El truc de tot plegat però, no ha tardat a ser descobert per alguns dels seus seguidors, que de seguida han vist que la fotografia era producte del Photoshop, i que un ós formiguer havia estat afegit posteriorment per l'artista a la imatge original. Omar ha demostrat ser bastant sapastre en qüestions d’edició fotogràfica, ja que ha inserit un ós formiguer a la imatge amb molt poca traça, fent un copia pega bastant descarat, que es nota sobretot a la zona de les seves mans.

De tota manera, alguns dels seus seguidors han caigut a la trampa i fins i tot li han estirat les orelles, criticant-lo per adquirir un animal salvatge com a mascota en lloc d’un gos. El fet és que com tothom, aquests dies de confinament Omar Montes s’entreté com pot encara que sigui fent broma amb una fotografia mal editada.

 

Comentaris

envia el comentari