La policia alerta de pacients que s'escapen dels hospitals sense tenir l'alta

Els agents es mostren preocupats per la irresponsabilitat d’alguns ciutadans

Zona d'aïllament de l'Hospital Clínic de Màlaga
La Policia Nacional ha assegurat que hi ha pacients que surten de l'hospital sense rebre l'alta | Catalunya Diari

La Policia Nacional ha denunciat que diversos pacients que han estat diagnosticats amb coronavirus estan sortint dels hospitals sense haver estat donats d’alta. Això complica la feina de les forces de seguretat, que asseguren que «suposa un grandíssim treball de localització, de veure la traçabilitat i amb quin taxi han marxat».

Durant la roda de premsa diària del Comitè Tècnic de Gestió del Coronavirus, José Ángel González, DAO de la Policia Nacional, ha recordat que més d’una setmana després d’haver-se decretat l’estat d’alarma hi ha moltes persones que «encara són bastant irresponsables».

José Ángel González ha volgut recalcar els casos de «pacients ingressats en diversos hospitals, que sense donar-li l’alta cap metge, han abandonat els mateixos», el que pel cos policial suposa una irresponsabilitat i una pèrdua del control de la població infectada pel Covid-19.

 


Comentaris
Lluís
Ai , caram! I per què ho deuen fer de fugir?
Alicia
Lo que tienen miedo es a ser dejados de lado y morir peor que animales. Serán irresponsables, no digo que no, pero los entiendo. De hecho, si los gobernantes de este país fueran personas comprometidas con sus ciudadanos, no habría falta de respiradores y material para médicos, enfermeros y un largo ecetera de personas que lo necesitan. RECUERDEN que personas anónimas estas cosiendo mascarillas, creando respiradores y otros simplemente, aun sabiendo que se exponen, siguen al pie del cañón!

envia el comentari