YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Paula, una jove catalana en quarantena, explica el seu testimoni sobre el coronavirus

Va donar positiu després de viatjar a Milà

Imatge creada pel NIAID amb una partícula del MERS-CoV acolorida
El coronavirus afecta de forma lleu a les persones joves sense patologies prèvies | Unsplash (NIAID)

La Paula, una jove catalana de 20 anys, es troba en quarantena a casa seva després d'haver donat positiu en les proves pel coronavirus la setmana passada, i ara, ha volgut explicar el seu cas a 'Catalunya Ràdio'. Cal destacar que no vol crear alarma ni atraure l'atenció mediàtica, per això ha preferit parlar a la ràdio des de l'anonimat i no ha volgut donar el seu cognom.

La jove explica que va donar positiu després de viatjar a Milà, on va anar tres dies amb la seva família. «Vaig fer vida normal fins que un familiar directe va donar positiu» assegura, ja que no va ser fins una setmana després d'haver tornat d'Itàlia que va començar a tenir febre. Llavors, i amb el cas previ del familiar, va decidir trucar al 061, va donar positiu a les proves i des d'aquell moment es troba en aïllament.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Podrà fer vida normal

En pocs dies els serveis mèdics els hi tornaran a fer la prova i si donen negatiu podran tornar a fer vida normal. «En cap moment he tingut por» explica Paula, «només estava preocupada per qui podia haver infectat» apunta. Els metges demanen que els infectats no es preocupin perquè amb repòs i tractament tots es recuperaran. El cas de la Paula i dels seus familiars va ser el primer a la seva ciutat, i tot i que en un primer moment els van aïllar en un box mèdic, quan més persones es van infectar les van enviar en quarantena a casa, explica al mitjà esmentat.

Amb tot, també assegura que el coronavirus afecta de forma lleu a les persones joves, ella mateixa la considera «una grip lleugera» i apunta al fet que no hi ha motius per preocupar-se si no es tenen problemes de saluts previs. A més, un cop s'encomana el virus, els infectats es converteixen en immunes i per tant és possible que diversos pacients convisquin en una casa sense complicacions.


Comentaris

envia el comentari