Pep Guardiola es mulla sobre el coronavirus i obre el gran debat

L'epidèmia global amenaça els esdeveniments esportius

Pep Guardiola en una roda de premsa prèvia a un partit de Champions el 19 de febrer de 2019
L'epidèmia global amenaça els esdeveniments esportius | GTRES

Sabut és que el Barça enfrontarà el seu pròxim partit de Champions contra el Nàpols a porta tancada. El coronavirus està afectant de ple els esdeveniments esportius, però el Manchester City de Guardiola, de moment, se n'escapa. Jugarà amb públic els partits que venen, fins i tot el de tornada de vuitens de final de Champions contra el Reial Madrid previst pel pròxim 17 de març, si res canvia.

Amb tot, una flor no fa primavera i el tècnic català, que continua encaixant mans i fent abraçades, ho té clar: creu que a Anglaterra passarà el mateix que a Espanya i a Itàlia, on ja s'han anunciat enfrontaments sense públic. En una roda de premsa prèvia al matx de Premier League dels seus contra l'Arsenal, Pep, preguntat per la crisi sanitària del coronavirus i els seus efectes en món del futbol, responia, com sempre, amb la claredat que el caracteritza i sense pèls a la llengua.

Porta tancada o suspensió?

Pel de Santpedor, l'afició d'un club és pilar fonamental i ho ha demostrat una vegada més en ser preguntat per la possibilitat que el seu equip hagi de jugar partits a porta tancada per l'amenaça global del coronavirus. «Si la gent no pot venir als estadis, no té sentit jugar. No m'agradaria jugar sense gent, però seguirem les instruccions que rebem», ha respost Guardiola. «Si la UEFA diu que hem de jugar sense espectadors ho farem, però m'agradaria poder jugar amb els nostres aficionats», ha insistit.

Amb els peus a terra, el català reconeix que «la salut és el més important», però no acaba d'imaginar un partit sense afició. I el seu contundent parer obre ara el gran debat: és millor seguir disputant matxs a porta tancada o ajornar-los?

Les abraçades, tan bé com pot

De moment, el tècnic assegura que no pren mesures extraordinàries durant els entrenaments amb els seus. De fet, el míster ha protagonitzat un divertit moment, mentre explicava a la premsa que al Manchester City continuen encaixant-se les mans i que, a més, no ha deixat de fer, tan bé com pot, les abraçades.


Comentaris

envia el comentari