La petició de Guardiola davant el confinament d'aquests dies

L'exculer ha compartit un vídeo on anima a quedar-se a casa

Pep Guardiola amb un fons negre
Pep Guardiola ha bromejat amb el període que confinament a casa | GTRES

Pep Guardiola ha volgut animar els seguidors de l’esport i ho ha fet a través del compte de Twitter oficial del Manchester City, el club que lidera des que va deixar el Barça enrere. A través d’un vídeo ha volgut enviar molts ànims a tots els seguidors del futbol i a la població en general, recordant que tot tornarà a com era abans.

«Trobem a faltar el futbol. Trobem a faltarla vida que teníem fa uns dies, però ara és el moment d’escoltar i seguir el consell de científics, metges, infermeres», expressava l’exculer a les xarxes. «Sou la meva família al futbol i farem tot el possible per fer-vos sentir millor».

Guardiola també ha volgut trencar amb la tensió i fins i tot bromejar amb el període de confinament a casa. «D’aquesta en sortirem més forts, millors, més propers... amb uns quilets de més», ha apuntat amb un somriure. «Quedeu-vos a casa. Cuideu-vos».

L’entrenador té temps per fer bromes, però també per mostrar el seu costat més solidari. El català va donar un milió d’euros a la Fundació Àngel Soler Daniel per a l'adquisició i l'aprovisionament de material sanitari davant l'emergència de la pandèmia del Covid-19.


Comentaris

envia el comentari