Piqueras, molt aplaudit: El que porta cada dia en els informatius pel coronavirus

La iniciativa del presentador ha estat molt elogiada a les xarxes socials

Pedro Piqueras presentant els informatius de Telecinco
Pedro Piqueras es mostra de dol mentre presenta els informatius | Telecinco

Telecincoestà apostant per oferir una informació completa en directe de tot el que està passant amb el coronavirus. Pedro Piqueras presenta cada nit els 'Informatius' 15 minuts abans del que és habitual.

El presentador va estar la primera setmana de confinament sense aparèixer, però ara ja torna cada dia al capdavant dels nostres televisors oferint una exhaustiva informació de tot el que està succeint a Espanya. Des que va començar la crisi sanitària, Telecinco va eliminar 'El Tirón' i ha avançat l'hora de la seva programació informativa. Amb aquest moviment el que pretén la cadena és enganxar abans els espectadors per aconseguir més audiència. També és cert que donat el gran volum d'informació, fent l'horari habitual es quedarien curts.

Al llarg d'aquestes setmanes, els espectadors de Telecinco han pogut comprovar que Pedro Piqueras està sent fidel a un costum, un simple detall, que es repeteix cada dia. El periodista sempre llueix una corbata negra, des que van començar a haver-hi els primers morts sempre ha lluït aquesta peça de color negre. La corbata en ocasions és llisa, amb ratlles o amb però sempre mantenint el color negre, guardant el dol.

Les xarxes aplaudeixen Piqueras

És cert que ja hem passat la fase més crítica de la pandèmia, però malgrat això segueixen morint moltes persones a causa del coronavirus. Estem davant d'una de les situacions més tristes de la història del nostre país i del panorama internacional.

Milers de famílies s'han quedat trencades per la pèrdua d'algun familiar, motiu pel qual Pedro Piqueras ha volgut rendir homenatge lluint la corbata de color negre. El periodista també ha tingut discursos molt emotius recordant a les persones que han perdut la vida, cosa que ha estat molt aplaudit a les xarxes socials.

Els presentadors de Telecinco guarden el dol

Aquest cap de setmana, José Ribagorda va presentar també de negre les dues edicions d'Informatius Telecinco. A més, Ana Rosa Quintana ha començat a lluir crespó negre en la seva jaqueta des d'aquest dimarts. Han estat molts els espectadors que s'han adonat d'aquests detalls dels presentadors. La realitat és que Espanya s'acosta a les 20.000 víctimes mortals per culpa del coronavirus, un nombre molt elevat, que s'espera que deixi d'augmentar.


Comentaris

envia el comentari