Plácido Domingo, positiu per coronavirus

Ho ha anunciat el mateix cantant a través d'un comunicat

Plácido Domingo
Plácido Domingo ha donat positiu per coronavirus. | EFE

El cantant Plácido Domingo, de 79 anys, ha anunciat aquest diumenge, 22 de març, que ha donat positiu per coronavirus. Ho ha explicat ell mateix a través de Facebook, en un breu comunicat que ha difós: «Sento que és la meva obligació moral anunciar que he donat positiu a les proves de COVID-19, conegut també com a coronavirus. La meva família i jo som i seguirem individualment aïllats per tot el temps que es consideri necessari mèdicament», ha expressat el cantant madrileny.

Plácido Domingo té coronavirus

«Actualment tots gaudim de bona salut, però jo vaig presentar símptomes de tos i de febre, per tant vaig decidir fer-me la prova i el resultat va ser positiu», ha relatat en el comunicat, en què també ha demanat a tothom «ser extremadament curosos, seguir les normes bàsiques com rentar-se les mans amb freqüència, mantenir-se a almenys dos metres de distància dels altres, fent tot el que es pugui per aturar la propagació de virus i sobretot, quedant-se en casa si és possible».

Domingo ha acabat les seves paraules amb un missatge d'esperança i insistint en què cal seguir les recomanacions mèdiques i de les autoritats: «Junts podem combatre aquest virus i aturar l'actual crisi mundial, per així poder tornar a la nostra vida diària normal el més aviat possible. Segueixin les pautes i regulacions del seu govern local per mantenir fora de perill i protegir no només a si mateixos sinó a tota la nostra comunitat».

Un escàndol sexual que taca una carrera de prestigi internacional

Plácido Domingo és un conegut cantant d'òpera espanyol, amb registres de baríton i de tenor, que compta amb prestigi internacional en la seva vessant artística. Fa uns mesos, després de ser acusat de diversos casos d'assetjament sexual, va emetre un comunicat reconeixent la seva culpabilitat i demanant perdó a les seves víctimes, a les quals obligava a mantenir relacions sexuals amb ell si no volien represàlies laborals.


Comentaris

envia el comentari