La policia local d'un poble de Mallorca sorprèn tocant 'El Joan petit quan balla'

Les imatges han fet la volta al món a través de les xarxes socials

La Policia Local d'Algaida durant una de les seves actuacions.
La Policia Local d'Algaida durant una de les seves actuacions. | Cedida

En els vuit dies d'estat d'alarma, ja hem pogut veure absolutament de tot a través de les xarxes socials: des de veïnats sencers cantant, ballant o jugant al bingo des dels balcons; fins a persones disfressades sortint al carrer i enfrontant-se a la policia, passant per vídeos virals de tot tipus que corren com la pólvora a través dels telèfons mòbils.

Ara, però, n'arriba un més, que a més de ser molt original, ha arrencat més d'un somriure. Ens hem de situar a l'illa de Mallorca, i en concret a la població d'Algaida, de poc més de 5.500 habitants. La seva policia local, més enllà de les tasques de control del confinament i de seguretat al municipi, ha decidit fer un pas més i tenir un detall per als més petits del poble, que també han agraït els adults.

Els vídeos virals de la Policia d'Algaida

'Armats' amb una guitarra i la megafonia dels cotxes patrulla, els vehicles desembarquen als carrers del poble i, com si es tractés d'un dels espectacles infantils que es poden veure a moltes festes majors d'estiu, interpreten la coneguda cançó popular 'El Joan petit quan balla'. Ho acrediten diversos vídeos que compten amb milers d'interaccions a la xarxa:

Una forma d'allò més entretinguda de passar i animar els dies de confinament en aquesta localitat mallorquina.


Comentaris

envia el comentari