IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La policia no perdona a Terrassa: denuncien una dona fent ioga i una collint espàrrecs

Els agents es van acollir a la llei denunciant les persones esmentades per saltar-se el confinament

Sanitaria vestida amb EPI aplaudint, 28 de març de 2020
La policia de Terrassa ha denunciat dues dones per saltar-se el confinament decretat per l'Estat d'Alarma. | CatalunyaDiari

Terrassacontinua sumant anècdotes en aquest període de confinament. Si dijous passat la policia municipal vallesana denunciava tres homes per xerrar a les portes d’un supermercat, aquest cap de setmana els agents del cos han notificat dues denúncies que, com a mínim, han cridat l’atenció de molts. I és que, segons ‘El Món Terrassa’, s’ha denunciat una dona amb el gos lligat i fent ioga en un descampat; i també s’ha procedit a denunciar una altra dona que estava collint espàrrecs en un camí.

Els agents es van acollir a la llei denunciant les persones esmentades per saltar-se el confinament establert per l’Estat d’Alarma. Crida l’atenció, per més inri, que la mateixa ciutat ja va ser notícia la setmana passada per la denúncia de tres veïns per posar-se a parlar a les portes d’un supermercat.

En aquest cas, l’anècdota anava encara més enllà, ja que en veure la policia un dels homes es va escapar de l’espai mentre que un altre va optar per tornar a entrar al supermercat. Tos dos van ser atrapats i denunciats.


Comentaris

envia el comentari