Un positiu en una escola de Reus posa en quarantena famílies i treballadors

Personal i famílies han estat informades i, en alguns casos, posades en quarantena

El cas ha estat localitzat a l'Escola Isabel Besora de Reus | Miguel Cabrerizo

El coronavirus ha arribat a Reus. Després de dies i setmanes sense tenir cap positiu confirmat, aquest dilluns s'ha fet públic el primer cas de contagi a la capital del Baix Camp. Es tracta d'un positiu que s'hauria detectat en una escola de la ciutat, la Isabel Besora, fet que hauria posat en quarantena tota la comunitat educativa.

Aquest dilluns, al llarg del matí i fins al migdia, el personal i les famílies amb alumnes al centre han rebut la notificació que s'havien de posar en quarantena després que es detectés un cas de coronavirus al centre educatiu. L'afectat seria un alumne del centre de tercer de primària; és a dir, entre 8 i 9 anys, que ja es trobaria en tractament.

Des d'aquest matí, quan s'ha confirmat el positiu, l'equip directiu del centre ha estat en contacte amb les autoritats pertinents per gestionar tant el cas concret com la informació que s'havia de transmetre. En aquest sentit, s'ha alertat aquell personal que hauria pogut estar exposat al virus, així com a les famílies, a les quals s'ha enviat un comunicat demanant-los confinar-se i estar atents a la possible aparició de símptomes.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari