IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Nou possible cas de coronavirus a Espanya d'una persona provinent d'Itàlia

Ha estat aïllada a l'espera de confirmar si és un positiu

Ambulància italiana amb un metge vestit per a actuar aprop del coronavirus
La dona està hospitalitzada a l'espera de confirmar si és un cas positiu | Twitter (@Cronica_CT)

La Conselleria de Salut de La Rioja va activar aquest el protocol, a l'hospital San Pedro de Logroño, per un possible cas de coronavirus. Es tracta d'una dona, veïna de la localitat d'Arnedo, que acaba de tornat de Milà on va participar en el Saló Internacional del Calçat celebrat a la ciutat italiana

Segons explica el diari 'La Rioja', en primer lloc la dona va passar primer per l'Hospital Fundació de Calahorra, on també es va activar el protocol per la malaltia. Un cop aïllada a la sala d'Urgències, va ser traslladada a l'hospital de la capital on s'analitzarà el seu cas. Per evitar contagis, el personal del centre hospitalari es van vestir amb les granotes especials i mascaretes, a més d'aïllar tota l'entrada d'urgències. 

A l'espera dels resultats de les proves

Les proves realitzades a l'hospital de La Rioja han estat enviades a Majadahonda, on es farà l'anàlisi definitiva per confirmar si ens trobem davant el tercer positiu a Espanya. Sobre aquest aspecte, fonts de la conselleria han assegurat que «no poden confirmar ni desmentir res» fins que «no s'obtinguin els resultats de les anàlisis». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari