Descarten el possible cas de coronavirus a l'hospital de Santa Coloma de Gramenet

La dona, que presenta febre alta i problemes respiratoris, ha estat aïllada

Personal sanitari estudiant el coronavirus a Wuhan, zona zero de l'epidèmia el 3 de gener de 2020
La pacient, que presenta problemes respiratoris, està en aïllament | Catalunya Diari

Actualització 11/02/2020 a les 19.55 hores:

El possible cas de coronavirus a l'Hospital Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet ha estat finalment descartat per les autoritats sanitàries després que les proves realitzades hagin donat negatiu. Ara, un cop descartat el virus, se li estan fent més proves per avaluar si es tracta d'una grip.

Activen el protocol contra coronavirus a Santa Coloma

Activat aquest dimarts el protocol per coronavirus a l'Hospital Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès, després que una pacient d'origen xinès hagi anat al centre hospitalari perquè tenia problemes respiratoris i febre alta, segons avança 'El Periódico'. La dona va arribar aquest passat diumenge, 9 de febrer, de la Xina. 

Treballen amb la hipòtesi que sigui negatiu

Un cop atesa pel personal mèdic i comprovat que presenta els símptomes relacionats amb la malaltia, s'ha seguit el protocol i s'ha procedit al seu aïllament, tal com han confirmat fonts policials i sanitàries. Un cop la dona ha estat aïllada els pacients que han estat en contacte amb ella a la sala d'espera han estat desinfectats i identificats.

El personal mèdic del centre hospitalari està realitzant diverses proves a la dona. No obstant això, els professionals de l'Hospital Esperit Sant treballen amb la hipòtesi que les proves, i per tant, el diagnòstic final de coronavirus sigui negatiu, tenint en compte els símptomes que la pacient presenta.

L'OMS ha batejat el coronavirus de Wuhan

D'altra banda, aquests dimarts també s'ha conegut que l'Organització Mundial de la Salut ha batejat el coronavirus de Wuhan, el qual encara no disposava d'un nom propi, amb el nom de COVID-19

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari