YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Generós premi de Mercadona als seus treballadors en ple brot de coronavirus

Juan Roig posa en valor l'esforç dels seus treballadors per atendre tots els ciutadans davant aquesta crisi sanitària

Treballadora de Mercadona
Els treballadors de Mercadona rebran un 'plus' per tot l'esforç durant la crisi del coronavirus | Mercadona

Mercadona ha decidit premiar tot l'esforç dels seus treballadors durant la crisi pel coronavirus. Després de veure el caos que s'està vivint en alguns dels locals d'aquesta cadena, el seu president ha decidit bonificar els seus treballadors amb una prima del 20%, a més del sou brut d'aquest mes de març. Davant la psicosi que s'està vivint en el nostre país en els darrers dies, els treballadors han hagut de treballar i dedicar molts més esforços del que és habitual, ja que hi ha hagut una extrema afluència de gent. 

Mercadona agraeix l'esforç dels seus treballadors davant el coronavirus

Així doncs, Mercadona ha volgut donar als seus treballadors un extra de sou. L'empresa ha fet pública aquesta decisió a través d'una carta dedicada a tots els seus empleats i firmada pel President, Juan Roig: «Entre tots ens estem esforçant molt en 'Això Passarà' i 'Racionalitzar la Por' cada dia en el nostre lloc de treball, aconseguint entre tots aixecar les persianes per a poder satisfer a El Cap de les nostres botigues en aquesta situació tan complexa». Amb aquest missatge fa referència a tots aquells consumidors que des de primera hora del dia ja estan esperant a l'obertura de la botiga per a poder arrasar amb tots els productes de primera necessitat i d'alimentació. 

«Per això, vull transmetre't que he decidit, junt amb el Comitè de Direcció, que tots cobrem una 'Prima de Reconeixement al teu Compromís' d'un 20% del teu sou brut del mes de març». Un plus salarial que tots els treballadors de Mercadona cobraran junt amb la seva mensualitat, prima, hores i dietes, d'aquest mes de març i «que seguiran la seva línia normal». D'aquesta forma, Juan Roig ha volgut agrair als seus treballadors que s'estiguin esforçant tant durant aquests dies tan complicats i plens d'incertesa a causa del brot de coronavirus. La carta acaba amb unes emotives paraules per la part del President: «És un orgull el que junts estem fent perquè 'Això Passi'».

I és que, com assenyalen fonts de l'empresa a 'El Mundo': «Som un sector estratègic que té la responsabilitat de proveir cada dia als ciutadans. Per tant, el Comitè de Direcció, amb el President al capdavant, han decidit valorar l'esforç que estan realitzant els treballadors amb aquesta prima».


Comentaris

envia el comentari