YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Preocupació a Catalunya per la xifra de sanitaris contagiats de coronavirus

Els professionals són «el grup de més risc» i l'elevada taxa és un problema pel sistema de salut

Microbiòloga de Texas fent proves contra el covid-19 el 6 de març de 2020
Els professionals són «el grup de més risc» i l'elevada taxa és un problema pel sistema de salut| Catalunya Diari

A Catalunya més de 600 dels 4.704 contagiats de coronavirus són professionals del sector sanitari, tal com confirmava Salut aquest dissabte. En aquesta línia, el govern espanyol s'ha mostrat preocupat pel total de 3.475 professionals sanitaris contagiats a l'Estat, el 12% del total de positius.

«És una dada que sí que ha de preocupar», ha dit el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, en la roda de premsa de seguiment de la pandèmia, que ha afectat prop de 29.000 persones i ha causat 1.700 morts a l'Estat.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«El grup de població amb més risc»

La taxa de contagis és «un problema pel sistema sanitari», ha admès Simón. Segons ha dit, el col·lectiu sanitari «és el grup de població amb més risc». Simón ha assegurat que s'ha d'anar amb «molt de compte» a l'hora de valorar «noves mesures restrictives» i ha dit que «no estem lluny d'arribar al període en què es doblegarà la corba» de propagació del virus.


Comentaris

envia el comentari