IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El president de la Lliga confia en tornar a la normalitat al juny

Javier Tebas ha anunciat les possibles dates per reprendre la Lliga

Javer Tebas, president de La Lliga
Javier Tebas, president de La Lliga | EFE

Javier Tebas, el president de la Lliga, ha assenyalat en una conferència que ja hi ha data pel retorn del futbol. «Els escenaris que s'han plantejat amb UEFA per tornar a competir són el 29 de maig, el 6 de juny o el 28 de juny per a totes les lligues europees, Amb aquestes dates hi ha temps per a començar de nou per a entrenar respectant el protocol de represa de l'activitat que hem dissenyat per a La Lliga i que hem enviat per informació a altres lligues», ha explicat Tebas en la conferència, assegurant, però, que cal veure què passarà «aquest mes d'abril».

Les possibles pèrdues en cas de cancel·lar la temporada

Paral·lelament, el responsable de la competició ha reconegut que tot això «influirà en el calendari de la pròxima temporada» i admet que «per al moment no es menciona en absolut» la possibilitat de cancel·lar la temporada. En la mateixa línia, ha esmentat les pèrdues econòmiques que suposaria fer-ho: «Mil milions d'euros. Si acabem a porta tancada, les pèrdues seran de 350 milions d'euros. Tots perden diners, així que em sembla normal que els salaris dels jugadors també es redueixin», ha assenyalat, tal com recull 'El Mundo'.

A Espanya no trobem un acord amb el sindicat. De moment, vuit clubs de Primera i Segona han sol·licitat un ERTE. El futbol espanyol no té la intenció de recórrer a l'ajuda estatal, hem de ser econòmicament independents, ha conclòs Tebas.


Comentaris

envia el comentari