Agredeix i amenaça de contagiar de coronavirus les treballadores d’un supermercat al País Basc

El jove va ser retingut en intentar fugir amb una motxilla plena de productes robats

Detingut un home pels Mossos d'Esquadra
A presó per intentar robar en un supermercat i amenaçar les treballadores amb contagiar-les de coronavirus | Twitter (@mossos)

Empresonat un jove de 25 anys per un intent de robatori en un supermercat, agredir dues empleades, escopir-les i amenaçar-les de contagiar-les de coronavirus al País Basc.

Intenta robar i amenaça de contagiar-los de coronavirus

Així ho ha decidit una jutgessa de Vitòria que ha enviat a la presó l’home després que la Policia Local l’hagués detingut aquest dilluns 16 de març després de protagonitzar una temptativa de robatori amb força en un comerç d'alimentació del barri de Judimendi. En el moment que va intentar fugir, el lladre va agredir i va escopir a dues empleades a qui, a més a més, va amenaçar amb «passar-los el coronavirus».

Segons ha informat el Consistori, els fets van tenir lloc a les 10.15 hores del matí de dilluns i el jove va omplir dues motxilles amb productes robats i després va ser retingut per personal del supermercat. Llavors els va amenaçar, va insultar i va agredir fins que va arribar una patrulla de la Policia Local i els agents van detenir-lo. Un cop finalitzades les oportunes diligències policials, el detingut ha estat conduït davant la jutgessa, qui finalment ha decretat el seu immediat ingrés a la presó.


Comentaris

envia el comentari