URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

El Príncep Albert de Mònaco, positiu per coronavirus

«El seu estat no és font de preocupació», han comunicat

Príncep Albert de Mònaco al balcó
El Príncep Albert de Mònaco ha donat positiu a les proves per covid-19 | G3

El coronavirus no entén de classes ni de fronteres. Tant és així, que aquest dijous el Príncep Albert de Mònaco, de 62 anys, ha donat positiu en el test de coronavirus. Si bé és cert que s'ha emès un comunicat on s'assegura que «el seu estat no és una font de preocupació», també ho és que és el primer membre de la reialesa europea víctima del virus.

El Principat de Mònaco també havia seguit els passos dels seus països veïns i havia procedit a tancar fronteres. Fa una setmana, els monarques espanyols també van procedir a fer-se el test, tot i que en el seu cas va ser negatiu

Segons indiquen, el Príncep es va sotmetre al test a principis de setmana però no ha estat fins aquest dijous que se li ha comunicat el positiu. «El Príncep està rebent un seguiment mèdic proper per part dels especialistes», han especificat des de la casa Grimaldi.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari