El príncep Carles d'Anglaterra, positiu per coronavirus

Es troba aïllat a Escòcia

Carles d'Anglaterra en l'acte de la Commonwealth el 9 de març de 2020
Carles d'Anglaterra es troba amb símptomes lleus | Catalunya Diari

El príncep Carles d'Anglaterra ha donat positiu per coronavirus. Així ho ha confirmat la BBC britànica, que ha explicat que l'hereu al tron, de 71 anys, presenta símptomes lleus

El príncep es troba confinat en una de les seves propietats a Escòcia. La màxima preocupació ara mateix de la casa reial britànica és protegir la reina Isabel II. Per fer-ho, es troba totalment tancada al palau de Windsor, amb un equip proper de només vuit persones. 

Acompanyat de Camila en tot moment

Amb aquest contagi ja són dos els membres importants de famílies reials europees que tenen coronavirus. Fa pocs dies es confirmava el positiu del príncep Albert de Mònaco.

Com en el cas del cap d'estat monegasc, un portaveu de la casa reial britànica ha confirmat que Carles «té un bon estat de salut i que ha estat treballant aquests últims dies». En el seu aïllament a terres escoceses, està acompanyat de la seva dona i duquessa de Cornualla, Camila Parker Bowles. Ella també s'ha sotmès al test, encara que no s'ha fet públic el resultat.

El mateix portaveu ha informat que serà difícil determinar quan i on es va contagiar l'hereu britànic, principalment per «la gran quantitat de compromisos públics que ha realitzat durant les darreres setmanes».  


Comentaris

envia el comentari