La princesa Elionor en quarantena: podria estar en perill pel coronavirus

Es troba en quarantena en conèixer-se que un company d'institut ha donat positiu a les proves

La princesa Elionor i la infanta Sofia a la cerimònia d'obertura del Congrés dels Diputats, 3 de febrer de 2020
Elionor i Sofia estan en quarantena després del positiu d'un company d'institut en covid-19| GTRES

La Casa Reial no passa pel seu millor moment. En plena crisi sanitària, amb el país confinat i el coronavirus avançant, la institució monàrquica es va veure de nou tacada per la renúncia del rei Felip VIa l'herència del seu pare després que un mitjà britànic denunciés els comptes opacs del rei emèrit Joan Carles I a Suïssa.

La setmana passada va ser un diari alemany el que va posar al centre de la diana la successió de la princesa Elionor al tron, posant en qüestió la continuïtat de la monarquia a Espanya per culpa dels escàndols del rei emèrit.

No són bons moments per a la princesa, que es torna a veure esquitxada per la polèmica després que diversos mitjans espanyols hagin denunciat la quarantena plena de luxes de la qual gaudeix la primogènita de Felip VI. Cal recordar que Elionor està en quarantena després que un company del seu institut donés positiu al test de covid-19.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Quarantena de luxe?

Elionor i la seva germana Sofia tenen a la seva disposició un equip mèdic per a atendre-les en el cas de tenir símptomes del coronavirus, a més de disposar de màscares i altres utensilis de prevenció. Això ha causat irritació en molta gent, ja que per als ciutadans del carrer les proves només estan a l'abast dels casos més greus i en molts punts les mascaretes s'han esgotat.

A la Casa Reial s'han pres molt de debò l'amenaça del coronavirus i tots els empleats tenen l'obligació de passar una sèrie de mesures de prevenció per a entrar a la Zarzuela, la residència de la família reial. Just a l'entrada hi ha una taula amb desinfectants i un llibre amb instruccions per a extremar les precaucions i minimitzar els riscos.

Ara bé, tot i les mesures de precaució hi ha una cosa de la qual no pot escapar la institució. L'allau de crítiques que està rebent aquests dies per l'escàndol dels comptes, el discurs televisat del rei -que molts consideren poc convincent- i tot el que envolta a la successora al tron, la princesa Elionor.

D'altra banda, els monàrquics segueixen amb preocupació les notícies que arriben sobre la salut de la reina Letícia i les seves filles, Elionor i Sofia, lloen el discurs del rei dimecres passat i justifiquen les mesures de prevenció de la Casa Reial per a garantir la continuïtat de corona.


Comentaris

envia el comentari