Prohibeixen l’entrada a la piscina municipal als nens de l’escola italiana de Barcelona

A més, una parròquia ha demanat que els menors no vagin a catequesi

Nens a l'escola
Impedeixen l'entrada a la piscina als nens de 4 anys de l'escola italiana de Barcelona | G3

Prohibeixen l'entrada a un poliesportiu a estudiants de l’escola italiana de Barcelona per por al coronavirus. Segons ‘La Vanguardia’, dilluns diversos grups de nens de l’Scuola dell’Infanzia Maria Montessori de Sarrià van anar al poliesportiu Can Caralleu com cada setmana per dur a terme diferents activitats a la piscina, però el centre municipal no va deixar passar els menors.

Alumnes de l’escola italiana, rebutjats

Els nens van arribar al centre esportiu en diversos autobusos i el grup de P5 van poder entrar sense cap problema, però els de P4 perquè un professor no va poder assegurar que «no estiguessin contagiats per CoVid-19», així que van haver de tornar al centre escolar i, segons el citat mitjà, «alguns dels menors estaven atemorits». Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de Barcelona va trucar als responsables de les instal·lacions perquè no es tornés a repetir cap situació semblant.

A més a més, els alumnes del centre educatiu italià també van rebre una altra ‘petició’ per part de l’església de Sant Vicenç de Sarrià, demanant-los que no assistissin a catequesi com a «precaució». I, per si no fos poc, els pares van rebre un comunicat de l’escola recomanant-los que els alumnes no anessin a classe si havien viatjat al nord d’Itàlia, generant molt malestar entre les famílies, tot i que no era una obligació.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari