Puigdemont critica la intervenció de Sánchez: «El Govern català ha estat més clar»

L'eurodiputat diu «no entendre quines mesures concretes» proposa el govern espanyol

L'eurodiputat de JxCat i expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha retret al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que hagi «obert més incerteses que certeses» en la declaració institucional en què ha anunciat la declaració de l'estat d'alarma.

«El Govern català ha estat més clar en les seves decisions»

«Entenc la decisió que es prendrà (crec que s'havia de fer), però per l'altre no entenc quines mesures concretes proposa», ha dit Puigdemont a través d'una piulada, en la qual també ha defensat que «el Govern català ha estat més clar en les seves decisions».

Tot capgirat pel coronavirus

Tot plegat passa en una jornada en què la vida quotidiana s'ha acabat de trastocar del tot a causa del coronavirus. També al Parlament de Catalunya, que ha acordat aquest divendres suspendre tota l'activitat parlamentària fins el 27 de març. La Mesa de la cambra catalana ha aprovat la mesura com a prevenció durant la pandèmia del coronavirus. Això sí, la cambra permetrà celebrar un ple la propera setmana per convalidar el decret llei del Govern d'augment de sou dels treballadors públics.

Es tracta d'una sessió que preveu reunir una vintena de diputats amb representació proporcional a la que tenen als plens habituals. Amb la suspensió de l'activitat del Parlament, no es podrà celebrar el ple que havia de debatre i votar el projecte de pressupostos de 2020. La Mesa té previst tornar-se a reunir dimarts vinent. La Mesa ha decidit reduir l'activitat fins el 27 de març i aquest dia es tornarà a valorar si s'allarga aquest termini en funció de les recomanacions de les autoritats. Fins aleshores no se celebrarà ni comissions, compareixences ni ponències.


Comentaris

envia el comentari