Aznar i el coronavirus: El que fa a Espanya mentre dura la quarantena

L'expresident està passant aquests dies en la seva residència de Marbella

José María Aznar durant un esdeveniment a Madrid el 28 de gener de 2020
L'expresident està passant aquests dies en la seva residència de Marbella| Catalunya Diari

Existeixen moltes maneres de portar una quarantena, hi ha casos en els quals pot resultar molt difícil romandre a casa durant 15 dies, però hi ha  altres als qui això els pot resultar un autèntic paradís com és el cas de l'expresident del govern, José María Aznar i la seva dona, Ana Botella.

En plena crisi del coronavirus el matrimoni Aznar Botella va fugir de Madrid per recloure's a la urbanització Guadalmina, a Marbella, lloc on tenen la seva segona residència. Aquests dies, no obstant això, amb la prohibició de sortir, l'expresident haurà de canviar algunes de les seves rutines com l'esport o els passejos nocturns per la platja i haurà d'exercitar-se a casa, igual que tots els espanyols.

Mentrestant, Ana Botella, igual que el seu marit, haurà de romandre tancada a casa, moments que potser aprofita per a ballar o fer ioga. El que és clar és que el seu confinament serà d'allò més luxós, ja que l'expresident d'Espanya i l'exalcaldessa de Madrid tenen 15 dies per davant per a gaudir del seu meravellós xalet. Un immoble reformat situat a escassos metres de la mar.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Un confinament idíl·lic

La parella es troba reclosa a Marbella després de marxar de Madrid, una cosa que ha estat molt cada perquè podrien haver propagat el virus. De totes maneres, tant Aznar com Botella es quedaran tancats a casa, per a passar així els dies. És clar que un confinament vist des de la pell dels Aznar Botella no pinta tan malament.

A diferència de molts, ells passaran els dies de quarantena en un espectacular 'casoplón' que compta amb zones esportives com una piscina, un gimnàs, un porxo de 23 metres quadrats i diverses habitacions. En concret, l'habitatge ocupa 365 metres quadrats i un jardí on les mascotes de la família podran gaudir d'unes casetes ben elegants.


Comentaris

envia el comentari