▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Confirmen que el carismàtic Ramon 'de les colònies' d''El Foraster' ha mort de coronavirus

Quim Masferrer ha lamentat la notícia a Twitter

El Ramon de l'Albi ensenyant les ampolles de colònia a Quim Masferrer, durant l'emissió del programa 'El Foraster' el 16 de desembre de 2019
El Ramon de l'Albi ensenyant les ampolles de colònia a Quim Masferrer | Catalunya Diari

Quim Masferrer és un dels personatges més estimats de Catalunya. Qui el coneix assegura que una de les claus és que es mostra tal com és: proper, amable i molt amic dels seus amics. Masferrer encara té contacte amb diversos dels personatges que han anat passant per 'El Foraster', i avui s'ha hagut d'acomiadar d'algú molt especial. A través del seu Twitter, ha informat de la mort de Ramon, a qui va conèixer en l'episodi que va gravar a l'Albi, a les Garrigues.

Víctima del coronavirus

El coronavirus s'ha cobrat la vida de Ramon als seus 50 anys. L'home havia ingressat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida per problemes cardíacs. Va rebre l'altra hospitalària, però ha acabat morint d'una afecció respiratòria. Les proves posteriors a la seva defunció demostres que s'havia infectat de Covid-19. 

Col·leccionista de colònies

Ramon explicava en el seu pas per TV3 que tenia una col·lecció espectacular d'ampolletes de colònia. De fet, en el moment del programa va assegurar que ja n'havia recollit prop de 5.000, i  que n'hi faltava una molt especial, la de la mítica marca 'Barón Dandy'. Quim Masferrer no va dubtar en preparar-li una sorpresa i regalar-li l'ampolleta durant el seu monòleg, fet que va emocionar molt al Ramon.

Per això, després de saber-se la notícia, 'El Foraster' ha volgut acomiadar-se amb un emotiu missatge: «Les més de 1000 ampolletes buides d'en Ramon de l'Albi, en realitat estaven ben plenes. Plenes de l'estima que li tenim tots. Descansa en pau Ramon. Et trobarem a faltar».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Les xarxes lamenten la mort de Ramon

Arran de la publicació, han estat molts els qui han volgut enviar les seves condolences a la família, i han recordat al Ramon i a les ampolletes de colònia que col·leccionava. «Cada dia que mirem una ampolleta, serà el record d'una gran persona com en Ramon», «ostres, quin greu. Descansa en pau Ramon. Sempre al nostre pensament».


Comentaris
JOSEP Mª
UNA PERSONA ESTIMADA I MOLT SENSIBLE, DESCANSA EN PAU RAMON.

envia el comentari