Quim Torra confirma que ha donat positiu a la prova de coronavirus

El president ho ha confirmat en directe a TV3
Quim Torra ha confirmat en directe que té coronavirus | ACN

 

El president del Govern, Quim Torra, ha confirmat en directe a TV3 que ha donat positiu a la prova de coronavirus. «M'he fet el test i he donat positiu. Continuem actius, decidits i determinats» ha anunciat el president, que es troba confinat a la Casa dels Canonges. 

 

Aquest matí de dilluns ell mateix explicava a les xarxes socials que es trobava confinat i segons informava, tenia símptomes de coronavirus. Una insinuació que ha confirmat en roda de premsa la consellera de Presidència, Meritxell Budó.

 

Aquests darrers dies Torra ha estat en contacte amb el vicepresident del Govern i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, que aquest diumenge va donar positiu per coronavirus, tal com informava ell mateix a les xarxes socials. Ara, Torra ha optat per confinar-se a la Casa dels Canonges, on ja tenia previst instal·lar-se mentre durés la crisi per la malaltia i d'on no en podrà sortir mentre duri la seva quarantena.

 

Ha dirigit unes paraules als ciutadans

«Us torno a demanar, com he insistit en els últims dies, a ser tots molt conscients del perill d'exposar-nos i exposar als altres, al risc de contagi. Tant jo mateix, que continuo exercint totes les meves funcions com a president, com la resta del Govern continuarem actius, decidits i determinats en la lluita contra aquesta malaltia tan expansiva», ha dit en una declaració en TV3.

 

El president ha incidit en què més d'un miler de catalans ja estan contagiats per Covid-19 i ha advertit: «En els pròxims dies, seran molts més».

Més notícies de la categoria Coronavirus