Rafael Ribó, síndic de Greuges de Catalunya, positiu en coronavirus

El síndic es troba en aïllament domiciliari

Rafael Ribó, síndic de greuges
Rafael Ribó dona positiu en coronavirus | EFE

Segons ha informat el síndic de greuges mitjançant un comunicat, Rafael Ribó, defensor del poble a Catalunya, exdirigent del PSUC i d'Iniciativa per Catalunya-Verds, ha donat positiu en coronavirus.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«Ribó havia tingut tingut febre i símptomes respiratoris lleus. En complir criteris, se li va practicar un PCR que va donar positiu. Actualment, el síndic es troba en aillament domiciliari i s’està realitzant l’enquesta epidemiològica per determinar els possibles contactes», ha assenyalat l'organisme en un comunicat a la seva pàgina web.

Pere Aragonès també ha donat positiu

La notícia arriba poc després que el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès hagi comunicat a través de les xarxes socials que també ha donat positiu a les proves del coronavirus. No obstant això, el republicà ha explicat que es troba en bon estat de salut i que davant els resultats romandrà confinat al seu domicili de Pineda de Mar, al Maresme.


Comentaris

envia el comentari