El revés que ha patit Raquel Mosquera pel coronavirus

La perruquera es troba a casa confinada amb la seva família

Raquel Mosquera va acabar enfrontada a Paloma García Pelayo
Raquel Mosquera, la vídua de Pedro Carrasco | TELECINCO

El coronavirus està provocant que milions d'espanyols no puguin anar als seus llocs de treball, i això, evidentment, també ha afectat els famosos i famoses del país, com és el cas de Raquel Mosquera.

La vídua de Pedro Carrasco s'ha vist obligada a tancar la seva perruqueria, que també és un centre d'estètica, per a complir amb l'aïllament domiciliar amb els seus fills. És cert que en un primer moment el govern va autoritzar deixar obertes les perruqueries, però la de Raquel Mosquera és un cas diferent, ja que no està a peu de carrer, sinó que es troba en un centre comercial.

Al principi era necessari obrir les perruqueries pel servei d'higiene a aquelles persones grans que no poden rentar-se soles. Ara, les persones d'aquest gremi, com és el cas de Raquel Mosquera, poden abaixar la persiana, tot i que sí que poden continuar treballant a domicili per a aquelles persones que no puguin rentar-se sense ajuda externa.

La perruqueria, precintada

El motiu de la prohibició d'obrir el centre d'estètica de Raquel Mosquera és molt raonable, ja que en trobar-se al centre comercial, el que es vol evitar són les aglomeracions en un espai tancat. De fet, la policia ha precintat l'establiment de Mosquera.

De totes maneres, la perruquera ha decidit quedar-se a casa amb la seva família i esperar que passi el període de quarantena per a poder treballar. La vídua de Carrasco és autònoma i, per tant, perdrà molts diners, ja que el seu establiment és una de les perruqueries més famoses d'Espanya.


Comentaris

envia el comentari