YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La mort per coronavirus que ha deixat desolada a Raquel Sánchez Silva

La presentadora s'ha mostrat molt trista a les xarxes socials

Raquel Sánchez Silva
Raquel Sánchez Silva ha compartit a través de les xarxes socials la seva tristor | Catalunya Diari

Lamentablement, el coronavirus no només està portant milers d'afectats, sinó que també nombroses morts. I precisament una d'aquestes ha afectat la presentadora Raquel Sánchez Silva, que ara es troba al davant del programa de TVE 'Maestros de la Costura'. 

En concret, ha perdut a qui ella i els seus fills bessons, Bruno i Mateo, anomenaven «àvia Carmen». Una dona gran que s'havia convertit en la tercera àvia dels seus petits de 5 anys i, també, en algú molt especial en les seves vides, a les que aporta no només molta estima, sinó alegria

«Era una llum brillant i somrient»

A través de les xarxes socials és com la periodista i escriptora ha narrat als seus seguidors el dolor que estan passant ara. En concret, ha pujat al seu perfil d'Instagram una fotografia d'ella mateixa amb la cara realment trista i l'ha acompanyat d'un missatge on explica la pèrdua de la citada anciana:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Os deseo a todos sueños bonitos y tranquilos, ahora que algunas pesadillas arrancan con la luz del día. Hoy se me ha ido una mujer importante en mi vida y aunque ya era muy mayorcita, 83 años, creo que también le ha llegado demasiado pronto. Se llamaba Carmen y era una luz brillante y sonriente. Hablaba sin parar y se vestía y arreglaba cada día con muuucha dedicación. Era muy coqueta. Súper. La más coqueta de todas. Pequeña y chisposa. Activa. Buena gente, muy buena gente. Llevaba un tiempo algo triste pero siempre sacaba lo mejor cuando, cada jueves, traía croquetas a casa, jugaba y bañaba a mis hijos. Para ellos era su tercera abuela y así la llamábamos, abuela Carmen. Era muy fuerte pero esto ha sido demasiado fuerte como para muchos. Desde aquí mi abrazo profundo y sentido para todos los que están pasando la peor parte de esta etapa. Dormid abrazados al amor por todos los que son importantes en nuestra vida. ¡Hasta mañana!

Una publicación compartida de Raquel Sánchez Silva oficial (@raquelsanchezsilva) el

«Avui m'ha marxat una dona important en la meva vida i, encara que ja era gran, 83 anys, crec que també li ha arribat massa aviat» explica Raquel en el peu de foto de la imatge que ha compartit, un anunci que anava acompanyat d'unes paraules precioses cap a la difunta: «Era una llum brillant i somrient. Parlava sense parar i es vestia i s'arreglava cada dia amb molta dedicació. Era molt presumida. Súper. La més presumida de totes. Petits i 'xisposa'. Activa, bona gent, molt bona gent». 

Nombrosos són els seguidors de Raquel Sánchez Silva que no han dubtat en donar-li el condol i ànim amb missatges com: «Ho sento moltíssim. Una abraçada enorme». I precisament les condolences i l'estima també li ho han volgut transmetre molts companys i amics famosos d'ella, com ara la reportera Adriana Abenia, la cantant Chenoa o la model Eugènia Silva, entre altres.


Comentaris

envia el comentari