La mort per coronavirus que ha deixat desolada a Raquel Sánchez Silva

La presentadora s'ha mostrat molt trista a les xarxes socials
Raquel Sánchez Silva ha compartit a través de les xarxes socials la seva tristor | Catalunya Diari

Lamentablement, el coronavirus no només està portant milers d'afectats, sinó que també nombroses morts. I precisament una d'aquestes ha afectat la presentadora Raquel Sánchez Silva, que ara es troba al davant del programa de TVE 'Maestros de la Costura'. 

 

En concret, ha perdut a qui ella i els seus fills bessons, Bruno i Mateo, anomenaven «àvia Carmen». Una dona gran que s'havia convertit en la tercera àvia dels seus petits de 5 anys i, també, en algú molt especial en les seves vides, a les que aporta no només molta estima, sinó alegria

 

«Era una llum brillant i somrient»

A través de les xarxes socials és com la periodista i escriptora ha narrat als seus seguidors el dolor que estan passant ara. En concret, ha pujat al seu perfil d'Instagram una fotografia d'ella mateixa amb la cara realment trista i l'ha acompanyat d'un missatge on explica la pèrdua de la citada anciana:

 

 

«Avui m'ha marxat una dona important en la meva vida i, encara que ja era gran, 83 anys, crec que també li ha arribat massa aviat» explica Raquel en el peu de foto de la imatge que ha compartit, un anunci que anava acompanyat d'unes paraules precioses cap a la difunta: «Era una llum brillant i somrient. Parlava sense parar i es vestia i s'arreglava cada dia amb molta dedicació. Era molt presumida. Súper. La més presumida de totes. Petits i 'xisposa'. Activa, bona gent, molt bona gent». 

 

Nombrosos són els seguidors de Raquel Sánchez Silva que no han dubtat en donar-li el condol i ànim amb missatges com: «Ho sento moltíssim. Una abraçada enorme». I precisament les condolences i l'estima també li ho han volgut transmetre molts companys i amics famosos d'ella, com ara la reportera Adriana Abenia, la cantant Chenoa o la model Eugènia Silva, entre altres.

Més notícies de la categoria Coronavirus