IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La viral predicció del rei Felip de fa tres mesos sobre el coronavirus

Aquesta va tenir lloc el dia del jurament a la Presidència de Pedro Sánchez

Pedro Sánchez, saludant el rei Felip VI en el marc de la ronda de consultes sobre la investidura l'11 de desembre de 2019
El dia en què Felip va vaticinar la irrupció del coronavirus | Catalunya Diari

En plena crisi del coronavirus ens arriben nombrosos vídeos de futuròlegs, vidents o fins i tot sèries de televisió com 'The Simpson' que van predir l'arribada de la pandèmia al nostre país.

No obstant això, en els últims dies s'està difonent per internet una predicció molt cridanera. I no perquè aportava detalls precisos de la complicada situació que travessem en aquests moments, sinó perquè desconeixíem els dots predictius d'aquest 'vident'. Estem parlant, ni més ni menys, que del rei Felip VI i una predicció que va llançar fa gairebé tres mesos en un acte institucional.

Durant el jurament d'investidura de Pedro Sánchez, el monarca espanyol li va dir una broma al president que acabaria cobrant gran importància en aquest context actual.

«Vuit mesos per a deu segons»

Després de jurar el seu càrrec enfront de la Constitució i ja en un ambient distès, Pedro Sánchez es va dirigir al rei per a fer un comentari sobre l'acte: «Han estat vuit mesos per a deu segons», assenyalava el president. Era una clara referència a la brevetat de l'acte en comparació amb tots els mesos que havien durat les negociacions, amb dues convocatòries d'eleccions, per a finalment poder formar govern aquest dia.

El monarca espanyol, lluny de seguir el protocol, li va contestar: «Ha estat ràpid, breu i sense dolor. El dolor ve després». Mai hauria pogut imaginar el rei Felip VI que aquesta frase es faria realitat en tan poc temps. I és que el país està travessant un dels moments més complicats de la seva història recent amb més 7.340 morts i 85.195 contagis per coronavirus.


Comentaris

envia el comentari