La decisió sorpresa de Felip i Letícia enmig de l'epidèmia de coronavirus que pot sortir cara

La Casa Reial va cancelar tots els actes oficials de Felip i Letícia

Felip VI i Letícia als Premis Internacionales d'Investigació Científica 2020 el 17 de febrer de 2020
Tot i el coronavirus, els Reis viatjaran a París | Catalunya Diari

El coronavirus està a l'ordre del dia i tots estem pendents de la seva evolució i de les decisions que pren el Govern davant contagi entre els ciutadans, que no cessa. Aquestbrot també ha afectat directament la Família Reial, perquè es va detectar un contagiat en el col·legi de la princesa Elionor i de la infanta Sofia, a part del fet que Iñaki Urdangarín no podrà sortir de presó per a realitzar el seu voluntariat. El virus ha fet que el rei Felip i la reina Letícia han decidit cancel·lar tots els seus actes programats per les pròximes setmanes.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La crisi no els atura i aniran a França

Els Reis havien d'acudir a la jornada europea de víctimes del terrorisme, prevista per a la tarda d'aquest dimecres a París, però la Casa Reial hauria decidit cancel·lar els actes establerts en les seves respectives agendes a causa del perill de contagi per coronavirus. No obstant això, tot i que en teoria els Reis havien cancel·lat el seu viatge a la capital francesa, finalment sembla que no és així.

Seguint les recomanacions donades pels experts, el rei Felip i la reina Letícia tenien diversos actes programats que han cancel·lat, per la qual cosa no van acudir al tradicional concert ‘In memoriam’ en homenatge a les víctimes del terrorisme, celebrat a portes tancades aquest dimarts, ni tampoc acudiran aquest dijous a l'acte de proclamació del guanyador del Premi Fundació Princesa de Girona 2020 a Logronyo, perquè s'ha suspès.

Emmanuel Macron, s'oposa al 'gener sec'
Felip i Letícia esmorzaran amb Emmanuel Macron i la seva dona | Wikipedia

Finalment, Felip i Letícia sí que viatjaran fins a París aquest dimecres, tal com tenien programat en les seves agendes, segons avança ‘Informalia’, malgrat les restriccions pel coronavirus. Pel que, se sap, es reuniran amb el president de FrançaEmmanuel Macron, i la seva esposa, assistint tal com estava previst a l'homenatge a les víctimes del terrorisme que tindrà lloc a les 16.30 hores d'aquesta tarda. A més, aquest dijous està previst que els Reis esmorzin amb els Macron i el rei es reuneixi amb Marija Pejcinovic Buric, secretària general del Consell d'Europa.


Comentaris

envia el comentari