Letícia, preocupada: no pot acompanyar el rei Felip durant la crisi del coronavirus

La monarca està allunyada de la seva família durant aquests mesos on es qüestiona molt la corona

La reina Letícia als Premis Princesa de Girona (28-02-2020)
La reina ha de mantenir-se aïllada per ordres del seu doctor | GTRES

La crisi del coronavirus no entén d’edats, races, ni classes socials. El rei Felip i la reina Letícia van donar negatiu en la seva prova, però la monarca ha de mantenir-se aïllada per ordre del doctor. Letícia va estar en contacte amb Irene Montero, qui sí que ha confirmat el seu positiu.

És per això que la Família Reial ha preferit prevenir que curar. La reina es manté confinada per ordre del doctor Manuel Martínez Pérez, qui també l’ha advertit que ha de portar mascareta i guants, menjar amb la seva safata personal i rebre només la visita rutinària d’una infermera.

Preocupada per tota la seva família 

La periodista Pilar Eyre ha explicat com està vivint la monarca aquesta situació. «El que més l’està costant és no veure les seves filles, sense col·legi ja. I, sobretot, no estar amb el seu marit, el rei», assegura Eyre a la revista ‘Lecturas’. També confessa que es troba molt preocupada per la seva àvia Menchu, de 92 anys, i li truca cada dia. També manté converses diàries amb els seus pares.

Però la reina Letícia manté el contacte amb les seves filles i el seu marit a través de Skype. La monarca també es veu afectada per la crisi que està sofrint el rei, juntament amb les notícies dels diners secrets del rei emèrit Joan Carles. 

La reina, orgullosa de l'actuació del rei Felip 

Sap que la corona està sofrint una mala imatge, i està nerviosa per no poder acompanyar el seu marit en aquesta situació- per exemple, durant el discurs que va oferir donant forces a la població per lluitar contra el coronavirus.

«Tantes vegades s’ha dit que el que li feia falta a Felip per afermar-se al tron era passar per un 23-F, com el seu pare. I no estaria la reina al seu costat per aconsellar-li?», comenta Eyre. Tot i això, Letícia està orgullosa que el rei hagi mostrat la cara per la seva família, quelcom fa que afronti amb més serenitat el seu confinament. 


Comentaris

envia el comentari