IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La reina Sofia reapareix: la donació que ha fet en plena crisi del coronavirus

Feia mesos que la reina emèrita no es pronunciava públicament

La reina Sofia durant un acte
La reina Sofia ha donat a un banc d'aliments a través de la seva fundació | GTRES

La reina Sofia està desapareguda del món públic des que el seu marit va convertir-se en rei emèrit i el seu paper va quedar en un segon lloc. A això se li suma les últimes notícies de Joan Carles i els diners rebuts a través d'un pagament des d'Aràbia Saudita, així com la seva relació amb Corinna a la qual va pagar un total de 65 milions d'euros.

La Família Reial trontolla amb els seus últims escàndols, que han fet que el rei Felip renunciés a l’herència del seu pare i trenqués definitivament qualsevol vincle amb ell. La reina, per altra banda, manté una relació cordial amb el seu fill mentre l’aconsella des de la distància.

Una donació convertida en 265.000 litres de llet 

Però ara, la reina Sofia ha trencat el seu silenci i ho ha fet en forma de donació. La reina emèrita ha encarregat a la fundació que ella presideix, la qual s’anomena en honor a ella, que aporti una donació extraordinària a FESBAL (Federació Espanyola de Bancs d’Aliments).

La reina emèrita sap que en aquests moments tota ajuda és necessària i, segons sembla, la fundació contribuirà amb una donació que estarà destinada a l’adquisició de 265.000 litres de llet. Aquests seran repartits per diversos bancs d’aliments del país per ajudar a aquells que estiguin més afectats per la crisi del coronavirus.


Comentaris

envia el comentari