Els reis d'Espanya se sotmeten a les proves de detecció del coronavirus

Els resultats es faran públics en les properes hores

Letícia i Felip VI
Els reis d'Espanya en una imatge d'arxiu.   | CatalunyaDiari.cat

Els reis d'Espanya, Felip VI i Letícia, han decidit suspendre la seva agenda oficial i se sotmeten, aquest dijous, a les proves de detecció del coronavirus. Els resultats es faran públics en les properes hores.

De fet, els monarques han decidit sotmetre's aquest dijous al matí al test de detecció del COVID-19, «en funció de les recents activitats públiques de la Reina»  «i de la informació transmesa pel govern», ha anunciat la Casa Reial. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Notícies de l'Executiu

L'Executiu ha comunicat aquest dijous que la ministra d'Igualtat,Irene Montero, ha donat positiu en coronavirus i ha sotmès a proves a tot el govern. Els Reis van acompanyats d'un ministre en les seves activitats públiques i Letícia va assistir a un acte amb Montero la setmana passada. Els Reis s'han sotmès al test «com a mesura de prevenció indicada per les autoritats sanitàries» i els resultats seran comunicats públicament.


Comentaris
ricard sanz cardiel
No es faran la proba per saver si tenen comptes fora d'espanya..?????...no es faran la proba per saber si el poble espanyol vol una monarquia?????

envia el comentari