▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

La xifra de morts a la llar d'avis de Capellades s'eleva a una dotzena

El passat dijous, 19 de març, van fer-se públiques les primeres sis defuncions

Científica treballant al laboratori en busca d'una vacuna contra el coronavirus
La residència d'avis de Capellades ha registrat fins ara una dotzena de defuncions pel coronavirus | EP

El nombre de víctimes per coronavirus a la residència d'avis de Capellades (Anoia) ja s'eleva a 12. A les sis víctimes que ja es van fer públiques dijous de la setmana passada, ara se n'hi sumen sis més que s'haurien produït en els darrers dies.

Així ho han confirmat fonts de la Fundació Consorts Guasch, que és qui gestiona la residència de la localitat anoienca amb capacitat per a 83 persones. Davant del possible contagi a altres usuaris s'ha habilitat la primera planta per confinar-los i és allà on s'està realitzant un control mèdic intensiu. Del control se n'està fent càrrec el personal mèdic del CAP de Capellades, conjuntament amb la infermera del centre.

Dos residents d'una llar empordanesa donen positiu en Covid-19

Paral·lelament, dos residents del geriàtric Fundació Palafrugell Gent Gran han donat positiu en la prova del coronavirus. Segons informen fonts del centre, els dos pacients confirmats amb la Covid-19 es troben aïllats a les seves habitacions.

També hi ha un tercer resident que podria tenir la malaltia i onze professionals de la fundació que haurien mantingut contactes amb els interns. Tots ells es troben aïllats pendents de rebre el resultat de les proves: bé sigui a la seva habitació (en el cas del pacient del geriàtric) bé sigui a casa seva (en el cas del personal del centre). La residència assistida Fundació Palafrugell Gent Gran, situada a l'avinguda Mestre Josep Bonay, té capacitat per a 150 places.


Comentaris

envia el comentari