La broma sobre el coronavirus que està sortint molt cara a Risto Mejide

El presentador ha negat haver frivolitzat amb la pandèmia

Risto Mejide mostra la part dura de la paternitat a les xarxes
El presentador assegurava en directe haver convidat una persona amb coronavirus | Instagram

Risto Mejide ha estat al centre de la polèmica per les bromes que va fer al seu programa 'Todo es mentira' en relació amb el coronavirus. El presentador i els seus col·laboradors van riure de l'alarma sanitària durant diversos dies, encara que el propi Risto ho negava uns dies després.

Ara surt a la llum un fragment del programa emès el 2 de març, on Risto comentava que «no era tan greu com alguns pensaven».  Així, va decidir convidar una persona contagiada de covid-19 al seu plató.

La seva broma més criticada sobre el coronavirus

«Volem enviar un missatge de tranquil·litat. Avui, dilluns, 2 de març, hem convidat una persona que té coronavirus. Aquesta persona està asseguda aquí, entre nosaltres. Només aquesta persona sap qui és. Vull que tant tu (Marta Flich) com jo, llancem un missatge de normalitat. Per això et proposo que tant tu com jo abracem a tots i cada un dels membres del públic», deia Risto a Marta, al que ella responia somrient: «Tens el meu sí, Risto».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Més tard, Risto va dir que era «broma». Uns dies després, el polèmic presentador va assegurar al seu programa que no havien fet bromes ni havien restat importància a la pandèmia del coronavirus i que tot era una «manipulació» de VOX i de mitjans digitals com 'Vozpópuli'.

Risto Mejide es troba actualment confinat a casa per haver estat en contacte amb una persona infectada. La col·laboradora del programa, Marta Flich, per la seva banda, va acabar patint el contagi de coronavirus, tal com ella mateixa revelava públicament.


Comentaris

envia el comentari