Rufián, polèmic en una piulada sobre el coronavirus i Toni Cantó

Va enviar el tuit després de veure la polèmica al parlament valencià

Gabriel Rufián, diputat d'ERC
Gabriel Rufián en una imatge d'arxiu. | EFE

El portaveu de Ciutadans a les Corts Valencianes, Toni Cantó, acusava aquest dijous el govern central d'«amoral» per haver preferit «alimentar els fastos del 8 de març abans que protegir les nostres vides» i s'ha referit al contagi del coronavirus de la ministra d'Igualtat, Irene Montero: «Manifestant il·lustre, germana, jo sí que et contagio».

Forta polèmica al parlament valencià

Així s'ha pronunciat durant la seva intervenció al ple monogràfic que celebren les Corts Valencianes per abordar l'impacte de la pandèmia al País Valencià, en què ha comparegut el president de la Generalitat, Ximo Puig, per donar compte de les mesures sanitàries i econòmiques que s'hauran d'adoptar.

Davant d'aquesta intervenció, tots els diputats del grup d'Unides Podem han sortit de l'hemicicle, a l'igual que els membres del Consell de la mateixa formació, el vicepresident segon i conseller d'Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, i la consellera de Transparència, Rosa Pérez Garijo, i únicament s'ha quedat a la sala la síndica, Naiara Davó, que havia d'intervenir. Posteriorment, els parlamentaris han tornat. 

En un dur discurs, Cantó ha incidit que el govern espanyol «sabia que el problema era prou greu com per aturar unes manifestacions, però no va voler perdre la seva joguina propagandística». Quan ha al·ludit a Montero els diputats d'Unides Podem i els dos consellers d'aquest partit han abandonat l'hemicicle en senyal de protesta.

Gabriel Rufián reacciona amb una polèmica piulada

Després de veure la situació, ha reaccionat des de les xarxes socials el portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián. Ho ha fet amb una piulada que, com és habitual en ell, ha aixecat una forta polèmica:

Centenars d'usuaris l'han aplaudida, però centenars més s'han llençat a atacar i insultar Gabriel Rufián, un dels protagonistes habituals de les polèmiques polítiques en aquesta xarxa social.


Comentaris

envia el comentari