La Sagrada Família tanca portes davant l'expansió del coronavirus

Dijous el temple ja va anunciar algunes mesures preventives, com la reducció de l'aforament permès

Mossos d'Esquadra davant la Sagrada Família
La Sagrada Família ha decidit tancar les seves portes davant la pandèmia de coronavirus | Europa Press

La Sagrada Família, un dels monuments més icònics de la ciutat de Barcelona, ha decidit tancar les seves portes a partir de demà mateix. Segons explica 'La Vanguardia', el temple també ha decidit suspendre les obres de construcció com a «mesura preventiva» davant l'amenaça del Covid-19. Recordem que dijous mateix la Sagrada Família ja va avançar que reduiria el seu aforament màxim a 1.000 persones com una primera mesura de prevenció. 

De moment, la Junta Constructora no ha establert una data per una possible reobertura de la Basílica. Segons informaven en un comunicat, s'estudiarà de manera periòdica la situació. Tot i això, sí que es mantindran els actes litúrgics previstos pels pròxims dies, mantenint el calendari d'atenció als fidels, encara que s'adequarà l'espai de celebració amb les mesures preventives oportunes. 

Suspeses diferents activitats al temple

Seguint les recomanacions del departament d'Ensenyament, han quedat suspesos el taller familiar de Setmana Santa que havia d'acollir el temple el pròxim 28 de març. Tampoc es duran a terme dos concerts, el de Mans Unides i de Setmana Santa, previstos pel 27 i 28 de març.

A més del temple d'Antoni Gaudí, un altres dels edificis més coneguts de l'arquitecte reusenc a Barcelona ha confirmat que tancarà les seves portes a causa del coronavirus. La Casa Batlló deixarà de rebre visitants per temps indefinit a partir de dilluns


Comentaris

envia el comentari