URGENT

🚨 Espanya no aixeca el cap: més de 36.000 nous contagis i 591 defuncions

Salut confirma un nou cas de coronavirus, el 18è a Catalunya

Tots els casos confirmats a Catalunya són lleus

Persones sent tractades pel coronavirus a un hospital d'Itàlia
Tots els casos confirmats a Catalunya són lleus | EFE

Salut confirma un divuitè cas de coronavirus a Catalunya, es tractaria d'un home estranger de 38 anys que provenia de Milà (Itàlia) i va començar a mostrar símptomes l'endemà d'arribar al principat, el 28 de febrer. Joan Guix, el secretari de Salut Pública ha assenyalat així que augmenta a 18 el nombre de contagis a Catalunya, tots lleus

En la roda de premsa prevista per fer una actualització sobre la situació del coronavirus a Catalunya, Alba Vergés, consellera de Salut de la Generalitat, ha anunciat que els hospitals Joan XXIII de Tarragona i l'Arnau de Vilanova de Lleida ja disposen de laboratoris per tractar l'epidèmia.

Dissetè cas

Aquest matí el Departament de Salut confirmava el 17è cas a Calunya. Es tracta d'una dona de 31 anys resident a Viladecans (Baix Llobregat) que s'ha contagiat per contacte amb un cas anteriorment confirmat. L'estat de la dona és lleu, com en tots els casos que hi ha a Catalunya. En el conjunt de l'Estat, el Ministeri de Sanitat ha informat d'un total de 129 casos fins a les dotze del migdia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari