'Sálvame' revela per error la gran mentida de Christian Gálvez

Un error de continuïtat entre 'Sálvame' i 'El Tirón' ha provocat una situació ridícula que no ha passat desapercebuda entre els espectadors

Christian Gálvez a El Tirón
Un error monumental revela el secret de 'El Tirón' | Telecinco

Telecinco s’està veient afectat pel coronavirus, un virus que ha aconseguit buidar completament els platós dels diferents programes de Mediaset. Primer va ser el programa de Josep Pedrerol, ‘El Chiringuito’, que va decidir realitzar-se sense públic, i ara ha estat el torn del programa estrella de Telecinco, ‘Sálvame’, que des d’ahir dimarts va prendre la decisió d’emetre’s sense públic per evitar la propagació del virus. Una imatge històrica, la del plató del programa totalment buit, que ha provocat el ridícul davant dels teleespectadors quan el programa ha donat pas a ‘El Tirón’, el format deChristian Gálvez que substitueix a‘Pasapalabra’.

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

De sobte, apareix públic al plató

La sorpresa de la tarda va venir quan, després de finalitzar ‘Sálvame’ a les 20:53, programa que s’havia emès en directe com cada tarda però amb les grades del públic buides, Carlota Corredera va donar pas a ‘El Tirón’, i de cop, les grades es van omplir de gent per art de màgia. Un detall que no ha passat desapercebut per ningú i que ha estat assenyalat de patètic.

El contrast entre una imatge i l’altra va cridar tant l’atenció dels espectadors, que de seguida se'n van adonar (si no ho sabien abans), que el programa de Christian Gálvez estava gravat, fet que va produir que les xarxes socials es quedessin a gust criticant la poca delicadesa del programa i la mentida que inútilment intentaven vendre, la del directe.

 

 

 

Comentaris

envia el comentari