IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Sánchez manté suspeses les obres en espais amb residents per evitar contagis

L'executiu espanyol vol que els contactes entre ciutadans segueixin sent mínims

Pedro Sánchez durant el consell de ministres del 31 de març de 2020
El govern espanyol ha aclarit que les obres en espais comuns no es reprendran demà | ACN

El govern espanyol ha decidit suspendre les obres a edificis existents «on hi hagi persones no relacionades amb l'activitat d'execució de l'obra» o hi pugui haver interferència d'algun tipus per «necessitats de circulació o a causa de residència o feina».

Els treballs en espais comuns continuaran paralitzats

En una ordre publicada al BOE aquest diumenge, l'executiu ha apuntat que aquesta mesura és necessària per evitar que treballadors hagin de compartir espais comuns amb residents o altres usuaris, cosa que implicaria un increment del risc de contagi de coronavirus.

Aquesta ordre, però, Pedro Sánchez fixa algunes excepcions, com totes les obres on, per sectorització de l'immoble, no hi hagi cap interferència. També s'exclouen les reparacions urgents d'instal·lacions i avaries i les tasques de vigilància.

Aquesta ordre ha entrat en vigor des de la seva publicació al BOE aquest diumenge al vespre i serà vigent mentre duri l'estat d'alarma i les possibles pròrrogues o bé mentre existeixin circumstàncies de salut pública que justifiquin una nova ordre.


Comentaris

envia el comentari