IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Sandra Barneda, multada en ple confinament per passejar el gos

La periodista catalana ha estat sancionada pels agents de la policia

Sandra Barneda s'ha excedit passejant el seu gos | Cedida

El confinament està sent igual per a tothom, igual que les sancions per saltar-se'l. Des que es va decretar l'estat d'alarma la vida de tots els espanyols ha canviat per complet. Els famosos també han hagut de canviar totes les seves rutines.

Tal com s'ha vist durant els últims dies a la televisió, els platós es troben sense públic i amb el mateix elenc de col·laboradors i presentadors. El confinament ha apartat de la feina a personalitats com Sandra Barneda. La periodista catalana, igual que tots els que no poden treballar, està tancada a casa i pot sortir només per comprar o per passejar el seu gos.

Precisament els passejos del seu gos li han costat un disgust molt important. Des que es va declarar l'estat d'alarma, la parella de Nagore Robles treu a passejar el seu gos cada dia, prenent les mesures de seguretat necessàries. La revista 'Lecturas' acaba d'informar que la catalana va tenir un contratemps amb la policia a conseqüència d'un d'aquests rutinaris passejos.

Segons afirma el citat mitjà, mentre la presentadora de Mediaset passejava el seu gos Nash, dos agents li van demanar la seva identificació i li van advertir que estava excedint tant el temps de passeig com la distància respecte al seu domicili.

Sandra Barneda, multada per la policia

Una de les coses que més vigila la policia és que els amos dels gossos no excedeixin el temps de la passejada, i que ni de bon tros s'allunyin de domicili. Doncs segons els agents Sandra Barneda va incomplir aquests dos requisits.

La periodista no hauria acceptat de bon grat la reprimenda dels agents i va mostrar la seva discrepància. A causa d'això, va ser multada per desacatament. Una multa que podria ascendir als 3.000 euros. 'Lecturas' explica que el fet de no acceptar el que li deien les autoritats li ha suposat que la multa sigui més gran, quelcom podria haver evitat.

El confinament ha separat momentàniament Sandra Barneda i Nagore Robles, motiu pel qual la catalana s'ha fet càrrec de la mascota que tenen en comú, ja que la presentadora suplent de 'Mujeres y hombres y Viceversa' segueix treballant en alguns programes de 'Supervivientes'.


Comentaris

envia el comentari