Sanitat començarà dilluns a fer tests de coronavirus a 60.000 persones per fer estadístiques

El ministre, Salvador Illa, ha insistit que les xifres mostren l’alentiment de la pandèmia

Test ràpid per detectar la COVID-19
El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha insistit que les xifres mostren l’alentiment de la pandèmia | Catalunya Diari

El govern espanyol començarà l’estudi estadístic la setmana que ve i farà tests de coronavirus a unes 60.000 persones, en dues fases. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha insistit que les xifres mostren l’alentiment de la pandèmia i que l’estudi permetrà veure el grau «d’expansió del virus a la societat».

El govern estudia regular la publicitat sanitària

En una roda de premsa, Illa també ha dit que Espanya en un dels països més «rigorosos» en la definició de cas i que «totes les persones positives per coronavirus que moren es comptabilitzen».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

D’altra banda, ha dit que estan estudiant emetre una ordre sobre per regular «bones pràctiques» en la publicitat sanitària: «Cal màxima transparència informativa, estem en un moment delicat». Illa ha anunciat també que s’han autoritzat dues noves investigacions per fer respiradors i que n’hi ha diverses en estudi.


Comentaris

envia el comentari