Drama a Sant Roc: «No en tenim prou amb el coronavirus, ara sense llum»

Els talls són habituals al barri, marcat per la precarietat

Els talls són habituals al barri, marcat per la precarietat | Cedida

Si la situació ja és complicada arreu del país per la crisi coronavirus, a alguns veïns de Badalona se'ls ha sumat aquesta passada nit un nou problema, que els preocupa més que mai.

«No en tenim prou amb el coronavirus, tancats a casa. Ara sense llum», lamenta una veïna de l'humil barri de Sant Roc. «I la gent que està malalta, que està amb oxigen, ara què fan?», diu un altre. És la conversa que mantenen aquest matí els residents a la zona, segons avança 'El Periódico'. Diversos carrers s'han quedat sense llum aquesta nit de l'1 d'abril, en un barri força castigat per la pobresa, els desnonaments, l'okupació d'immobles i la precarietat laboral. «Només ens faltava això», coincideixen els veïns.

La causa dels talls de llum habituals al barri

La plataforma Sant Roc Badalona Sud també ha lamentat l'incident: «Talls de llum com sempre quan arriba el fred, i ara confinats». Carles Sagués, portaveu de l'entitat, ha denunciat a Twitter que «la xarxa està obsoleta» perquè «Endesa no fa manteniment». 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

I és que els talls de llum a Sant Roc s'han convertit en quelcom habitual. Hi ha veïns que saturen el servei perquè l'utilitzen de manera fraudulenta, explica el mitjà citat, concretant que a vegades punxen la llum per necessitat, però en alguns casos és, per exemple, per mantenir cultius de marihuana. El resultat és gran part d'un barri sense electricitat per hores, problema que aquesta vegada s'ha fet encara més gros donat el confinament i la dificultat per trobar personal que el solucioni.


Comentaris

envia el comentari