Sara Carbonero emociona: regala mascaretes i guants als metges espanyols

La periodista contribueix amb Unicef per recaptar diners per aconseguir material sanitari

Sara Carbonero es toca els cabells, imatge d'arxiu
Sara Carbonero | Catalunya Diari

Diversos esportistes, famosos i artistes han aportat el seu granet de sorra per ajudar en aquesta pandèmia de Covid-19 que està vivint la societat. L'última en fer una quantiosa donació de material sanitari ha estat Sara Carbonero.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La dona d'Iker Casillas ha volgut contribuir a la causa, i no ha dubtat a fer-ho. Carbonero ha revelat als seus seguidors que està immersa en un projecte al costat de l'Unicef per enviar 22.264 parells de guants i 26.934 mascaretes als sanitaris espanyols, animant així als seus seguidors a fer el mateix.

«Gràcies sempre a vosaltres @unicef_es per la vostra ràpida reacció i pel vostre fonamental i intens treball de cooperació i ajuda en aquesta emergència sanitària global que suposa el # COVID2019», ha revelat la periodista al seu compte d'Instagram, que actualment es troba vivint a Portugal amb Iker Casillas i els fills de tots dos: Lucas i Martín.

«Jo ja he col·laborat amb @unicef_es. Sumem les nostres forces per protegir els que ens protegeixen en aquesta pandèmia, als herois i les heroïnes que estan a primera línia de batalla cada dia per nosaltres. Entre tots aconseguirem acabar molt aviat amb aquest virus. Més informació a la meva bio», afegia acompanyant el text amb una imatge on es podia veure com havia donat un total de 33.364 parells de guants i 26.934 mascaretes respiratòries.

Sara Carbonero no ha estat l'única que ha decidit contribuir a aquesta causa. Altres famosos com Pilar Rubio, Sergio Ramos, Pablo Alborán o Fernando Alonso també han volgut fer una ajuda per aconseguir aquest material sanitari tan necessari en aquesta crisis. Tant és així que el pilot ha aconseguit donar 4.000 equips de protecció individual i 300.000 mascaretes per a professionals sanitaris espanyols.


Comentaris

envia el comentari