Segona mort per coronavirus a Espanya

Es tracta d'un home de Biscaia

Un treballador sanitari en un hospital d'Indonèsia
Els aïllats a Catalunya assoleixen la xifra de 410 | Cedida

Confirmen la mort d'un home de 82 anys que havia donat positiu en coronavirus al País Basc, convertint-se en la segona mort per aquest virus a l'Estat. El Departament de Salut del País Basc ha estat notificat de la defunció d'un home a Biscaia després de donar positiu en coronavirus. Aquesta persona, amb malalties cròniques, tenia una pneumònia i el seu positiu s'ha confirmat avui mateix.

Euskadi ha registrat en les últimes hores quatre nous casos de COVID19, per la qual cosa són ja 21 els comptabilitzats a Euskadi: (16 a Àlaba, dos a Guipúscoa i tres a Biscaia). De tots ells, 14 romanen en seguiment domiciliari i set persones es troben a l'hospital, una d'elles en UCI.

A Àlaba, s'han sumat tres positius més, per la qual cosa ja són 16 les persones amb coronavirus. Del total, cinc romanen hospitalitzats. A Guipúscoa no hi ha novetats respecte a l'actualització de dades d'aquest matí: dos casos positius, un d'ells hospitalitzat.

Quatre casos nous a Catalunya aquesta tarda

El Departament de Salut acaba de confirmar quatre casos més de coronavirus a Catalunya que se sumen als sis d'aquest matí, arribant així als 28 positius en total.

Els d'aquest matí són una dona de 23 anys de Barcelona que va anar de vacances a Milà; un home de 47 de Manresa que es va infectar com a contacte d'un positiu de València; una dona de 53 i un home de 52, tots de Girona, que són contactes de casos confirmats prèviament; un home de 39 anys que viu a Barcelona i va estar a Bèrgam i Milà, i un home de 40, de Barcelona, i que va viatjar a Milà. A alguns d'aquests pacients ja se'ls està fent atenció assistencial d’hospitalització domiciliària.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari