IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

SegurCaixa Adeslas crea un fons de suport als seus prestadors sanitaris per valor de 160 milions d'euros

La companyia pretén mitigar l'important impacte financer que estan suportant els seus professionals i centres sanitaris

SegurCaixa Adelsas vol facilitar liquiditat als professionals del seu quadre mèdic i prestadors de serveis sanitaris afectats per la crisi. | Cedida

SegurCaixa Adeslas, integrada en el Grup Mútua Madrileña i participada per CaixaBank, ha dotat un fons de suport de 160 milions d'euros per a facilitar liquiditat als professionals del seu quadre mèdic i prestadors de serveis sanitaris afectats per la crisi provocada per la Covid-19. La companyia ha explicat que amb aquesta mesura pretén mitigar l'important impacte financer que estan suportant els seus professionals i centres sanitaris a causa de la reducció de la seva activitat habitual des de la instauració de l'estat d'alarma.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

D'aquesta forma, Adeslas inicia una sèrie d'actuacions que facilitaran la continuïtat dels professionals i centres sanitaris durant aquest període i permetran la recuperació de la seva activitat una vegada superada la crisi. Entre aquestes mesures es troba l'agilització dels terminis de liquidació de les prestacions realitzades o la concessió de bestretes adaptades a les necessitats de cada prestador.

Altres accions en el marc de la crisi del coronavirus

Les bestretes s'efectuaran amb càrrec a l'activitat assistencial futura que realitzin per a la companyia en els 18 mesos següents a la finalització de l'estat d'alarma. Així, el fons servirà per a finançar aquest tipus d'accions, tenint en compte les necessitats dels prestadors sanitaris.

Aquesta acció se suma a unes altres ja adoptades per SegurCaixa Adeslas per a reduir les conseqüències de la crisi, com la facilitat en l'assistència sanitària que demanden els assegurats afectats pel coronavirus a través del quadre mèdic concertat o el desplegament de plataformes d'atenció a pacients que estan confinats en els seus domicilis.


Comentaris

envia el comentari