IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Setanta famílies en quarantena pel contagi de coronavirus d'un repartidor de pizza

El jove, treballador d'una coneguda cadena nacional de l'Índia, està ingressat per ordre del govern

El jove, treballador d'una coneguda cadena nacional de l'Índia, està ingressat per ordre del govern | A plato lleno

Continua el confinament a molts països d'arreu del molt, amb la majoria de negocis tancats. Però el sector de l'entrega de menjar a domicili segueix en peu, servint als ciutadans que, entre sortida i sortida per comprar al supermercat, escullen un dia que altre demanar que els portin menjar a casa. Alguns, a més, han d'estar-se en quarantena sense poder sortir de casa. 

Totes les companyies que s'hi dediquen han extremat les seves mesures de seguretat per garantir la bona salut dels seus treballadors i, evidentment, dels clients. Els repartidors porten mascareta i guants per evitar el contagi i, en la majoria dels casos, l'entrega es fa a distància o, fins i tot, sense contacte entre repartidor i client. Però tot i les prevencions, sempre hi ha alguna excepció. Aquesta vegada un repartidor d'una pizzeria ha resultat infectat de Covid-19, generant alarma entre tots els consumidors que havien fet comanda.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Una setantena de famílies en quarantena

El jove, de 19 anys, treballa en una coneguda pizzeria de Nova Delhi i hauria entregat pizzes a unes setanta famílies, ara molt preocupades. El repartidor es troba ingressat en un hospital i els consumidors possiblement afectats es troben en quarantena i monitorats per ordre del govern.

Però els clients no són l'únic col·lectiu que podria veure's afectat pel contagi del jove. Cal pensar també en els altres vint repartidors de la pizzeria, que podrien haver tingut contacte proper amb el malalt. Davant la situació, el restaurant ha decidit tancar portes dues setmanes per evitar riscos. Però el problema ha obert un gran debat en un moment en què milions de persones fan ús ara dels serveis de menjar a domicili


Comentaris

envia el comentari