Sharon Stone dona suport a la lluita contra el coronavirus a Catalunya

La protagonista d'Instinto Básico' s'ha sumat a la plataforma de donacions #JoEmCorono

L'actriu Sharon Stone
L'actriu nord-americana Sharon Stone | Cedida

La gravetat de crisi del coronavirus ha provocat que el món s'uneixi per una bona causa, com és ajudar econòmicament a trobar una vacuna. Ahir, Leo Messi va aportar un milió d'euros per donar suport a la recerca i atenció als pacients afectats per la malaltia. Poc abans ho va fer Pep Guardiola, l'exentrenador del club blaugrana. 

Avui, la icònica actriu Sharon Stone ha instat els seus seguidors a fer-ho al seu compte de Twitter. «Gràcies dr. Bonaventura Clotet pel teu treball de recerca amb la vacuna del Coronavirus. #JoEmCorono dona aquest esforç», ha escrit la protagonista d'Instinto Básico'. 

Paral·lelament, el xef Ferran Adrià va mostrar el seu suport a la iniciativa la setmana passada. «És l'hora de demostrar del que som capaços com a societat. Donem suport als nostres científics a avançar el més ràpid possible i frenar la pandèmia! Entra al web http://joemcorono.com per posar el teu gra de sorra i ajuda'ns a divulgar a les xarxes aquesta campanya. #JoEmCorono», va assenyalar el català. 


Comentaris

envia el comentari