Crítiques al rei Felip pel que no ha fet en la primera setmana de confinament

La falta de suport de la Casa Reial ha sorprès molts

El rei Felip VI durant el discurs de Nadal del 2016
El rei Felip està sent criticat pel seu silenci davant la crisi sanitària | Catalunya Diari

Molts han qualificat de tardà i amb manca de contingut el missatge institucional que Felip VIva fer el passat dimecres 18 de març amb relació a la crisi sanitària que està travessant el país en aquests moments. No obstant això, la Casa Reial disposa d'altres vies per transmetre els seus missatges, entre elles els canals oficials que té a les xarxes socials.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Aquestes però sembla que també tenen imposat la llei del silenci, ja que l'última publicació que hi ha al compte oficial de Twitter de la Casa Reial és de l'11 de març coincidint amb el viatge que els reis van fer a París on es van trobar amb el president francès Emmanuel Macron.

El silenci monàrquic

Davant de la crisi que està enfrontant el país, sorprèn que des de la Casa Reial es mantingui el silenci des de fa una setmana. Els monarques no s'han pronunciat sobre la gestió del coronavirus ni ha enviat un missatge tranquil·litzador als ciutadans a través de les xarxes socials.

Un silenci que molts sospiten que es deu a l'escàndol que ha protagonitzat Joan Carles amb Corinna, els diners que el rei emèrit va deixar als comptes de suïssos i la posterior renúncia de Felip VI a l'herència. Un escàndol que si s'hagués produït en altres circumstàncies, haurien centrat tots els punts de mira sobre la Família Reial però la crisi del coronavirus ha aconseguit silenciar-ho.

El compte de la Casa Reial tornava a donar senyal de vida el passat 18 de març després de la reunió que van mantenir Felip VI, Pedro Sánchez i el membre del comitè de gestió tècnica del coronavirus. No obstant això, no hi ha rastre de missatge de suport als sanitaris i treballador que estan esforçant-se cada dia per combatre la pandèmia.


Comentaris

envia el comentari