Els símptomes d'Ana Rosa en directe que fan pensar en el pitjor

La presentadora segueix amb el seu programa cada matí

Els periodistes Ana Rosa Quintana, Antonio Rossi, Alejandro Lequio, Beatriz Cortazar, Sandra Aladro i Joaquín Prat durant el ‘Programa d’Ana Rosa’ (10/01/2017)
Ana Rosa segueix amb el seu programa malgrat el coronavirus | G3

Si una cosa ha demostrat la societat davant la crisi del coronavirus, és que humor no en falta en aquest país.

Fins i tot aquelles persones que segueixen treballant al peu del canó, es veuen obligades a bromejar en certs moments sobre la situació viscuda, segurament, com un mètode de supervivència mental. Un exemple ha estat la reacció que ha tingut aquest mateix dijous al matí la periodista Ana Rosa Quintana durant l'emissió del seu programa a Telecinco.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El curiós símptoma de la presentadora que ha encès les alarmes

En aquest sentit, mentrestant es parlava de quines mesures prendre per evitar el contagi i quins eren els primers símptomes d'infecció per coronavirus, la presentadora ha començat a tossir. Un dia normal ningú hauria fet cas d'aquesta simptomatologia, ara bé, en el context actual, qualsevol persona que tussi és un signe d'alerta.

Cal recordar que tossir és una de les primeres manifestacions de contagi i, per aquest motiu, tots els col·laboradors que en aquells moments estaven amb la periodista l'han mirat de tal forma que han posat en dubte la seva salut. Davant aquestes mirades i la seva evident tos, Ana Rosa s'ha vist obligada dir, amb un clar to d'humor, que: «Escolta, que no tinc coronavirus eh».

La reacció dels diferents espectadors

Segurament que a molts dels presents i fins i tot a les persones que estaven mirant el programa des de casa seva, aquesta negació de la presentació els haurà fet riure. No queda tant clar si les persones que estan patint aquesta malaltia els hagi fet molta gràcia. Sigui com sigui, està clar que en l'actualitat ningú bromeja amb aquestes coses i que, tot i la delicada situació, sempre hi ha moments per a somriure.


Comentaris

envia el comentari